Menu
Billedserier
Hent Adobe Flash player
Danmarks bedste hø er fra Lomborg
Nyhedsbrev
Indtast dit navn og din e-mail nedenfor, hvis du ønsker at modtage vores nyhedsbrev.

Ml. Lind


Anita og Arne Bech Poulsen, Gudum

Ml. Lind er en gård med hovedvægt på produktion af smågrise.

Gården ejes af Anita og Arne Bech Poulsen, som også har gården Vejling, der ligger i Dybe. Næste generation, Casper på 18 år, er i gang med uddannelsen til landmand.

Der er ca. 1050 søer, som producerer ca. 35.000 grise, hvoraf de 25.000 sælges til opfedning hos en anden svineproducent og resten laver vi selv færdig som slagtesvin, som slagtes på slagteriet Danish Crown.

Der drives desuden 470 hektar jord, som hovedsageligt bruges til at producere foder til grisene, så det meste bruges til byg og hvede, men der er også lidt græsfrø og raps som sælges til bl.a. fodboldbaner og rapsolie, som f.eks. bruges til madlavning.

Til at hjælpe på gården har vi 8 medarbejdere, hvoraf de 2 er elever. De fleste arbejder i staldene hvor der hver uge fødes 7–800 grise, som skal passes og plejes bedst muligt alle ugens 7 dage.

Grisene giver desuden arbejde til cirka 30 mennesker i vort samfund, i form af arbejdspladser på slagteriet, hos vognmænd, foderstofforretningen, rådgivere, smeden osv.

Hvis du har lyst at se/ røre ved nyfødte grise, se de løsgående søer eller få en tur på traktoren, er du meget velkommen til at besøge os og få en fornemmelse af hvordan hverdagen fungerer i en moderne svineproduktion.

Se flere billeder fra gården
Tekst: Maj 2013.
Seneste nyt
14.6.16
Gårdbesøg sommeren 2016
Klik på billedet for at se programmet for gårdbesøg i stort format....
Lemviggaarden  |   Gårdbesøg for alle  |       |   20431716  |   sekretariat@lemviggaarden.dk