Billedserier
Hent Adobe Flash player
Danmarks bedste hø er fra Lomborg
Nyhedsbrev
Indtast dit navn og din e-mail nedenfor, hvis du ønsker at modtage vores nyhedsbrev.

Oplev malkekøer og robotter

8. september 2010
Kom tæt på køer, grise, mink eller bioenergi til Åbent Landbrug søndag den 19. september.

Her inviterer landmænd over hele Danmark til Åbent Landbrug. Hele familien får en enestående mulighed for at opleve det moderne landbrug. 66 gårde landet over slår stalddørene op, og her er rig mulighed for at få en spændende og lærerig dag.

Børn og voksne kan komme helt tæt på dyrene, møde landmanden, få smagsprøver fra Arla og Danish Crown eller udfordre deres viden med en gårdquiz.

Her på egnen er der åben gård på Nr. Birkild i Asp ved Struer, hvor Poul Dissing og Gustav Byskov sammen med deres 240 køer er klar til at vise hvordan robotter og computerchips er en helt almindelig del af hverdagen i den store stald, hvor køerne går løse.

www.aabentlandbrug.dk kan I se mere om de gårde der tager imod besøg søndag den 19. september 2010. Arrangementet er gratis, og gårdene holder åbent fra kl. 10-16. Se, hvordan dyrene lever - og hvor maden kommer fra. Der bliver rig lejlighed til at udfordre sanserne, kigge, klappe, smage, lugte og spørge.

Åbent Landbrug – 3. søndag i september er et samarbejde mellem den enkelte landmand, den lokale landbo- eller familielandbrugsforening, forskellige virksomheder og Landbrug & Fødevarer.

Se tv-program om Åbent Landbrug.

Tekst og foto: Landbrug & Fødevarer.

Billedtekst: Køerne går løse, hvor robotter bagerst i den store lyse stald har overtaget malkningen. Godt for køerne der selv bestemmer hvornår de vil malkes, og godt for Poul og Gustav, der kan sove lidt længere om morgenen.

Tv-program: LandTV

Seneste nyt
14.6.16
Gårdbesøg sommeren 2016
Klik på billedet for at se programmet for gårdbesøg i stort format....
Lemviggaarden  |   Gårdbesøg for alle  |       |   20431716  |   sekretariat@lemviggaarden.dk