Billedserier
Hent Adobe Flash player
Danmarks bedste hø er fra Lomborg
Nyhedsbrev
Indtast dit navn og din e-mail nedenfor, hvis du ønsker at modtage vores nyhedsbrev.

Ny bro over Fåremølle Å

29. august 2010
”Hvis vi ikke kan komme til at nyde naturen, er beskyttelsen af den ligegyldig”. Det sagde statsskovrider Thomas Borup Svendsen, Skov- og Naturstyrelsen Vestjylland, da han søndag eftermiddag indviede en ny bro over Fåremølle Å ved Bøvlingbjerg.

Formålet med broen er netop at gøre den værdifulde natur ved Bøvling Fjord mere tilgængelig for både gæster til fods og ryttere til hest. Broen er del af et større stisystem og etableret i et samarbejde mellem frivillige kræfter fra Nissum Fjord Netværket og Skov- og Naturstyrelsen.

To lokale lodsejere, Erling Bech Poulsen, Kølhede, og Jens Krogsgaard, Krogsgårde, har lagt både jord og kræfter i initiativet, der gør det lettere for offentligheden at opleve den unikke natur ved fjorden.

Statsskovrider Thomas Borup Svendsen indviede den nye bro over Fåremølle Å med en hæksaks, der symbolsk klippede tagrør ned på samme måde, som Skov- og Naturstyrelsen har gjort det rundt om fjorden for at øge udsynet over vandet og forbedre strandengene for fuglelivet. Til højre ses initiativtageren til broen, Anne Marie Poulsen, fra Nissum Fjord Netværket. Foto: Erik Poulsen

Seneste nyt
14.6.16
Gårdbesøg sommeren 2016
Klik på billedet for at se programmet for gårdbesøg i stort format....
Lemviggaarden  |   Gårdbesøg for alle  |       |   20431716  |   sekretariat@lemviggaarden.dk