Billedserier
Hent Adobe Flash player
Danmarks bedste hø er fra Lomborg
Nyhedsbrev
Indtast dit navn og din e-mail nedenfor, hvis du ønsker at modtage vores nyhedsbrev.

10 svedte i solen på dyrskue-bom

4. juni 2010
10 deltagere satte sig ved frokosttid til rette for at deltage i den bomsidningskonkurrence, som Lemvig Marked og Dyrskue har taget initiativ til op til weekendens arrangement. Egentlig var der 13 tilmeldt, men tre valgte ikke at møde op.

Umiddelbart var det ikke det strålende solskinsvejr, der plagede mest. Derimod var flere af deltagerne overrasket over, hvor svært det egentlig er at holde balancen på de runde stålrør. De har i øvrigt alle forsøgt at gøre opholdet behageligt med puder og andre underlag – og kan resten af dagen ser frem til at følge de sidste forberedelser af weekendens Lemvig Marked og Dyrskue.

Ingen tør give et bud på, hvornår konkurrencen om hovedgevinsten på 10.000 kroner er afgjort, men der var en klar forventning i feltet om, at de mest udholdne også møder dyrene, når de ankommer ved dyrskuets start lørdag morgen.

Efter tre timer var det dog kun ni af deltagerne, der havde den mulighed. Her opgav den første nemlig - oven i købet den første, der i sin tid tilmeldte sig konkurrencen.

Billeder fra fredag eftermiddag kan ses på www.lemviggaarden.dk

Tekst og foto: Erik Poulsen

Seneste nyt
14.6.16
Gårdbesøg sommeren 2016
Klik på billedet for at se programmet for gårdbesøg i stort format....
Lemviggaarden  |   Gårdbesøg for alle  |       |   20431716  |   sekretariat@lemviggaarden.dk