Billedserier
Hent Adobe Flash player
Danmarks bedste hø er fra Lomborg
Nyhedsbrev
Indtast dit navn og din e-mail nedenfor, hvis du ønsker at modtage vores nyhedsbrev.

Åbent Landbrug slog rekord

20. september 2009
Søndagens spredte byger forhindrede ikke midt- og vestjyderne i at tage på det årlige gårdbesøg for at se moderne landbrug. 10 lokale landbrug deltog søndag i det landsdækkende arrangement Åbent Landbrug og fik i alt besøg af 7800 interesserede gæster. Det er en lille fremgang i forhold til sidste års rekord, hvor 7650 deltog i Midt- og Vestjylland.

Hele søndagen havde værterne med hjælp fra andre lokale landmænd travlt med at vise rundt på gårdene, servere smagsprøver samt svare på gæsternes mange spørgsmål om dyr, produktion og livet på landet.

Hovedparten af Åbent Landbrugs besøgende er børnefamilier fra byen, der havde taget imod det gratis tilbud om at se, hvordan dyrene bor på et moderne landbrug. Overalt fik køer, kalve, og mink dagen lang besøg i staldene, ligesom mange af gæsterne også fik en tur til majsmarken som passagerer i en kreaturvogn.

Tekst og foto: Erik Poulsen. Gæsterne på minkfarmen ved Mejrup fik en guidet rundvisning, hvor de spurgte interesseret til hverdagen på den moderne pelsdyrproduktion.

Seneste nyt
14.6.16
Gårdbesøg sommeren 2016
Klik på billedet for at se programmet for gårdbesøg i stort format....
Lemviggaarden  |   Gårdbesøg for alle  |       |   20431716  |   sekretariat@lemviggaarden.dk