Billedserier
Hent Adobe Flash player
Danmarks bedste hø er fra Lomborg
Nyhedsbrev
Indtast dit navn og din e-mail nedenfor, hvis du ønsker at modtage vores nyhedsbrev.

Rapsens Dag i Nr. Nissum


Den gule rapsblomst, der blev fejret med Rapsens Dag, stod stadig i fuldt flor. I dagens anledning kunne gæsterne gå en kort tur på en trampesti i den gule mark. Den gule rapsblomst, der blev fejret med Rapsens Dag, stod stadig i fuldt flor. I dagens anledning kunne gæsterne gå en kort tur på en trampesti i den gule mark.
Hans Bjerrum fortalte om det forunderlige liv i bistadet. Se også videoklippet under Nyheder. Hans Bjerrum fortalte om det forunderlige liv i bistadet. Se også videoklippet under Nyheder.
Videofotografen Benny Gade fra Honningbien.dk er selv mangeårlig biavler og satte sig derfor roligt foran bistaderne, hvor bierne trak frem og tilbage i stort tal. Videofotografen Benny Gade fra Honningbien.dk er selv mangeårlig biavler og satte sig derfor roligt foran bistaderne, hvor bierne trak frem og tilbage i stort tal.
Travlhed ved flyvebrættet. En bifamilie overvinter typisk kun i den nederste kasse. At der allerede står yderligere tre kasser med tavler i ovenover, vidner om et godt forår med stor udvikling af bifamilien og et godt træk på rapsen og andre forårsblomster. Travlhed ved flyvebrættet. En bifamilie overvinter typisk kun i den nederste kasse. At der allerede står yderligere tre kasser med tavler i ovenover, vidner om et godt forår med stor udvikling af bifamilien og et godt træk på rapsen og andre forårsblomster.
Der var bidragter med slør til både store og små. Der var bidragter med slør til både store og små.
I en såkaldt observationskasse kunne børnene i fred og ro studere det myldrende liv på bitavle. I en såkaldt observationskasse kunne børnene i fred og ro studere det myldrende liv på bitavle.
I Hans Bjerrums slyngerum fortalte og viste Børge Henriksen, hvordan bitavlerne tømmes for honning. I Hans Bjerrums slyngerum fortalte og viste Børge Henriksen, hvordan bitavlerne tømmes for honning.
Nyslynget honning er en særlig delikatesse, som gæsterne naturligvis fik lov til at smage. Flaskerne indeholder mjød, der er lavet på honning. Nyslynget honning er en særlig delikatesse, som gæsterne naturligvis fik lov til at smage. Flaskerne indeholder mjød, der er lavet på honning.
Det færdige resultat kunne man også få med hjem. Det færdige resultat kunne man også få med hjem.
Store bannere gjorde det let at finde gården, lidt uden for Nr. Nissum. En del af gæsterne måtte parkere i vejsiden ved den duftende rapsmark. Store bannere gjorde det let at finde gården, lidt uden for Nr. Nissum. En del af gæsterne måtte parkere i vejsiden ved den duftende rapsmark.
Seneste nyt
14.6.16
Gårdbesøg sommeren 2016
Klik på billedet for at se programmet for gårdbesøg i stort format....
Lemviggaarden  |   Gårdbesøg for alle  |       |   20431716  |   sekretariat@lemviggaarden.dk