Menu
Billedserier
Hent Adobe Flash player
Danmarks bedste hø er fra Lomborg
Nyhedsbrev
Indtast dit navn og din e-mail nedenfor, hvis du ønsker at modtage vores nyhedsbrev.

Landbruget tog imod Giro d'Italia


Preben og Jeppe Bagge sørgede for, at tre malkekøer i cykelløbets lyserøde farve tog imod på strandengen nord for Thorsminde. Preben og Jeppe Bagge sørgede for, at tre malkekøer i cykelløbets lyserøde farve tog imod på strandengen nord for Thorsminde.
Engene ved Nissum Fjord var noget af det første, der kom igennem ved den direkte tv-transmission, men på grund af et udbrud var der ingen nærbilleder af køerne, som står ved traktoren i øverste venstre hjørne. Engene ved Nissum Fjord var noget af det første, der kom igennem ved den direkte tv-transmission, men på grund af et udbrud var der ingen nærbilleder af køerne, som står ved traktoren i øverste venstre hjørne.
Fjaltrings imponerende cykel-portal var suppleret med kommunens rundballer med bynavn og gamle traktorer. Fjaltrings imponerende cykel-portal var suppleret med kommunens rundballer med bynavn og gamle traktorer.
Ved Dybe var en gammel Massey Ferguson også taget i brug. Ved Dybe var en gammel Massey Ferguson også taget i brug.
Ved Bonnet havde Kaja Andersen og Kirsten Mette Lundgaard Madsen travlt med at gøre klar til at tage imod gæster. Ved Bonnet havde Kaja Andersen og Kirsten Mette Lundgaard Madsen travlt med at gøre klar til at tage imod gæster.
Uden for var der sørget for klappedyr. Uden for var der sørget for klappedyr.
En halmballe-tribune var gjort klar til publikum. En halmballe-tribune var gjort klar til publikum.
Når rytterne var forbi, kune resten af løbet følges på storskærm. Når rytterne var forbi, kune resten af løbet følges på storskærm.
Familie & Samfund, Landboungdommen, Thise og Arla stod for forplejningen med sponsorhjælp fra bl.a. Schulstad. Et tilsvarende arrangement blev gennemført af de samme samarbejdspartnere ved Gjellerodde. Familie & Samfund, Landboungdommen, Thise og Arla stod for forplejningen med sponsorhjælp fra bl.a. Schulstad. Et tilsvarende arrangement blev gennemført af de samme samarbejdspartnere ved Gjellerodde.
En halmballe-cykel på en af naboejendommene, som i øvrigt sørgede for, at arrangementet på Houlindvej ved Bonnet fik besøg af 25 mand fra Hinnerup Hornorkester. En halmballe-cykel på en af naboejendommene, som i øvrigt sørgede for, at arrangementet på Houlindvej ved Bonnet fik besøg af 25 mand fra Hinnerup Hornorkester.
På Fabjergvej mellem Fabjerg og Gudum var der opstillet to gylletrailere fra Lemvig Biogas og en gyllevogn på vejen ned mod Kristen Sørensens svineproduktion. På Fabjergvej mellem Fabjerg og Gudum var der opstillet to gylletrailere fra Lemvig Biogas og en gyllevogn på vejen ned mod Kristen Sørensens svineproduktion.
En af naboejendommene - kvæggården Øster Lind - lagde jord til dagens hovedattraktion fra landbrugets side: En af naboejendommene - kvæggården Øster Lind - lagde jord til dagens hovedattraktion fra landbrugets side:
Den traktor-drevne cykel! Den traktor-drevne cykel!
Budskabet under den 72 lange cykel er: FARMERS KEEP THE WHEELS RUNNING (Landbruget holder hjulene igang). Budskabet under den 72 lange cykel er: FARMERS KEEP THE WHEELS RUNNING (Landbruget holder hjulene igang).
LandbrugsAvisens Fotograf, Jens Tønnesen, forevigede seancen fra en 17 meter byggelift. LandbrugsAvisens Fotograf, Jens Tønnesen, forevigede seancen fra en 17 meter byggelift.
I vejkanten var der også publikum. I vejkanten var der også publikum.
Den italienske tv-helikopter kredsede i flere omgange over traktor-cyklen, som fik masser af ros fra TV2's sportskommentatorer, Jørgen Leth og Rolf Sørensen. Den italienske tv-helikopter kredsede i flere omgange over traktor-cyklen, som fik masser af ros fra TV2's sportskommentatorer, Jørgen Leth og Rolf Sørensen.

Foto: Erik Poulsen

Landbrugets Giro-aktiviteter på Lemvigegnen var koordineret af Åbent Landbrug Lemvig med støtte fra Landbrug & Fødevarer.
Foto: Erik Poulsen

Landbrugets Giro-aktiviteter på Lemvigegnen var koordineret af Åbent Landbrug Lemvig med støtte fra Landbrug & Fødevarer.
Seneste nyt
14.6.16
Gårdbesøg sommeren 2016
Klik på billedet for at se programmet for gårdbesøg i stort format....
Lemviggaarden  |   Gårdbesøg for alle  |       |   20431716  |   sekretariat@lemviggaarden.dk