Menu
Billedserier
Hent Adobe Flash player
Danmarks bedste hø er fra Lomborg
Nyhedsbrev
Indtast dit navn og din e-mail nedenfor, hvis du ønsker at modtage vores nyhedsbrev.

Giro d'Italia i landmandens vejkant


Katrine Bagge med kælekoen Beauty, som hun har trukket siden den som kalv var med på børnedyrskue i Lemvig. Katrine Bagge med kælekoen Beauty, som hun har trukket siden den som kalv var med på børnedyrskue i Lemvig.
Katrine Bagge med koen Beauty. Det  er en af de tre lyserøde køer fra Preben og Jeppe Bagge, Højlund i Ramme, der tager imod ryttere på strandengen ved Thorsminde. Katrine Bagge med koen Beauty. Det  er en af de tre lyserøde køer fra Preben og Jeppe Bagge, Højlund i Ramme, der tager imod ryttere på strandengen ved Thorsminde.
Strandengene ved Nissum Fjord er hjemsted og rasteplads for nogle af de mest truede vadefugle. De lokale landmænds kreaturer gør derfor et vigtigt stykke arbejde, når de afgræsser engene, som altid har vigtige fødekilder for egnens mange kreaturer.  Strandengene ved Nissum Fjord er hjemsted og rasteplads for nogle af de mest truede vadefugle. De lokale landmænds kreaturer gør derfor et vigtigt stykke arbejde, når de afgræsser engene, som altid har vigtige fødekilder for egnens mange kreaturer.  
Jeppe, Preben og Katrine Bagge med Beauty. Jeppe, Preben og Katrine Bagge med Beauty.
Preben, Katrine og Jeppe i gang med at klæde Beauty på. "Cykel-trikoen" er lavet af frotte-stræklagner :o) Preben, Katrine og Jeppe i gang med at klæde Beauty på. "Cykel-trikoen" er lavet af frotte-stræklagner :o)
Tv-helikopteren, der følger løbet, begynder at sende direkte cirka på det tidspunkt, hvor feltet passerer de tre køer og et stort "Hollywood-skilt" med teksten "Velkommen til Lemvig". Køerne kan derfor meget vel være det første, som de forventet 310 millioner tv-seere fra hele verden ser, når der første gang sendes luftfoto fra den forblæste rute langs vestkysten. Tv-helikopteren, der følger løbet, begynder at sende direkte cirka på det tidspunkt, hvor feltet passerer de tre køer og et stort "Hollywood-skilt" med teksten "Velkommen til Lemvig". Køerne kan derfor meget vel være det første, som de forventet 310 millioner tv-seere fra hele verden ser, når der første gang sendes luftfoto fra den forblæste rute langs vestkysten.
Foto fra Houlindvej, der er et af de to steder, hvor Åbent Landbrug Lemvig inviterer publikum til at følge Giro'en fra landmandens vejkant.

Foto fra Houlindvej, der er et af de to steder, hvor Åbent Landbrug Lemvig inviterer publikum til at følge Giro'en fra landmandens vejkant.


Fra forberedsen af traktordreven kæmpecykel ved Fabjerg. Fra forberedsen af traktordreven kæmpecykel ved Fabjerg.
Foto: Erik Poulsen Foto: Erik Poulsen
Seneste nyt
14.6.16
Gårdbesøg sommeren 2016
Klik på billedet for at se programmet for gårdbesøg i stort format....
Lemviggaarden  |   Gårdbesøg for alle  |       |   20431716  |   sekretariat@lemviggaarden.dk