Menu
Billedserier
Hent Adobe Flash player
Danmarks bedste hø er fra Lomborg
Nyhedsbrev
Indtast dit navn og din e-mail nedenfor, hvis du ønsker at modtage vores nyhedsbrev.

Sdr. Byskov i Hygum


Heidi og Esper Agger overtog Sdr. Byskov i 2003 efter Espers forældre. Bedriften er siden blevet udvidet fra 100 til 300 køer. Heidi og Esper Agger overtog Sdr. Byskov i 2003 efter Espers forældre. Bedriften er siden blevet udvidet fra 100 til 300 køer.
Esper Agger betegner det som god reklame for dansk landbrug, at dronning Margrethe skal se et moderne landbrug. Han glæder sig til at vise hende rundt i staldene. Den nyeste stald blev bygget sidste år, og den rummer 300 køer, der malkes af fire malkerobotter. Esper Agger betegner det som god reklame for dansk landbrug, at dronning Margrethe skal se et moderne landbrug. Han glæder sig til at vise hende rundt i staldene. Den nyeste stald blev bygget sidste år, og den rummer 300 køer, der malkes af fire malkerobotter.
Esper Agger er vokset op med dyrskue-deltagelse som noget naturligt. Den tradition holder Heidi og Esper Agger fast i, og som det fremgår af præmiehøsten i staldkontoret, så har Sdr. Byskov fået deres andel af præmierne de seneste år. Esper Agger er vokset op med dyrskue-deltagelse som noget naturligt. Den tradition holder Heidi og Esper Agger fast i, og som det fremgår af præmiehøsten i staldkontoret, så har Sdr. Byskov fået deres andel af præmierne de seneste år.
Esper Agger med en af de syv køer, som var tilmeldt Lemvig Marked og Dyrskue 2009. Her er børnene Malde og Mads-Emil også med i den traditionsrige kalvekonkurrence for børn, som er "rugekasse" for fremtidens kvægudstilllere.
 
Læs mere om dronningens gårdbesøg under Nyheder. Esper Agger med en af de syv køer, som var tilmeldt Lemvig Marked og Dyrskue 2009. Her er børnene Malde og Mads-Emil også med i den traditionsrige kalvekonkurrence for børn, som er "rugekasse" for fremtidens kvægudstilllere.
  
Læs mere om dronningens gårdbesøg under Nyheder.
Seneste nyt
14.6.16
Gårdbesøg sommeren 2016
Klik på billedet for at se programmet for gårdbesøg i stort format....
Lemviggaarden  |   Gårdbesøg for alle  |       |   20431716  |   sekretariat@lemviggaarden.dk